چای ترش بدون کافئین بوده و برای بیماران قلبی مفید است؛ همچنین موجب گردش بهتر خون شده و کاهش دهنده فشار خون بالاست.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
بادام زمینی یکی از دانههای گیاهی پرخاصیت است که علاوه بر درصد بالای پروتئین، حاوی چربیهای غیر اشباع است که برای سلامتی انسان مفید خواهد بود.
چربیهای موجود در بادام علاوه براینکه برای سلامتی انسان مضر نیستند بلکه موجب پیشگیری از مشکلات قلبی میشوند؛ محققان دریافته اند، مصرف چهار بار بادام زمینی در هفته تا ۳۷ درصد خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
بسیاری از افراد بر این باورند که مصرف قرص و مکملهای ویتامین C موجب پیشگیری از سرماخوردگی میشود؛ در حالی که هنوز این حرف از نظر علمی به اثبات نرسیده است.
بدن یک فرد بالغ روزانه به ۹۰ میلی گرم ویتامین C احتیاج دارد؛ بهتر است بدانید که شما میتوانید این میزان از ویتامین C را به راحتی از مواد غذایی دریافت کنید؛ برای مثال فلفل دلمهای سبز ۹۵ و فلفل دلمهای زرد ۳۴۱ میلی گرم از این ویتامین را دارا هستند.
گرچه در بعضی موارد، پزشک مصرف مکملهای این ویتامین را تجویز میکند؛ مصرف خود سرانه این مکملها اثری ندارد، زیرا این ویتامین در آب حل شده و از طریق ادرار به آسانی دفع میشود.
یکی از نوشیدنیهای مفید برای سلامتی، چای ترش است؛ این چای که از دم کردن گل بامیه به دست میآید، طعمی ترش و بویی مطبوع دارد و میتوان آن را گرم یا سرد نوشید.
چای ترش بدون کافئین بوده و برای بیماران قلبی مفید است؛ همچنین موجب گردش بهتر خون شده و کاهش دهنده فشار خون بالاست؛ این نوشیدنی فوقالعاده؛ منبع غنی ویتامین C و آنتی اکسیدانهای ضروری برای بدن مانند اسید سیتریک و اسید اسکوربیک است که موجب پیشگیری از بیماریها و محافظت از سلولهای بدن میشود.
محققان انگلیسی دریافتهاند که مبتلایان به دیابت و کسانی که از قندخون بالا رنج میبرند بیشتر در معرض مشکلات شناختی قرار میگیرند.
تحقیقات نشان می دهند، هر یک واحد افزایش در HbA۱c امتیاز تستهای شناختی، حافظه و عملکرد مغز را کاهش می دهد؛ علائمی که نشانه زوال عملکرد شناختی مغز هستند.
در حالیکه ضعف در عملکرد شناختی مغز به طور طبیعی در تمام افراد با افزایش سن ضعیف میشود؛ احتمال زوال شناختی در مبتلایان دیابت بیشتر است.
متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف گوشت شتر برای بانوان باردار و شیرده فوق العاده مفید است.
گوشت شتر، منبع ویتامینهای گروه B است که در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند؛ همچنین حاوی روی است که از اختلالات در رشد جنین جلوگیری میکند؛ به دلیل اینکه شتر برخلاف گاو و گوسفند در طبیعت آزاد و به دور از پرورشهای مرسوم دامی رشد میکند، گوشت آن فاقد مواد هورمونی و آنتیبیوتیک است؛ پس برای سلامتی جنین و نوزاد شیرخوار مفید است.
بیشتر ورزشکاران استقامتی از مشکل دهان و دندان رنج میبرند؛ محققان دریافته اند علت اصلی این مشکلات در ورزشکاران استقامتی مصرف نوشیدنیهای ورزشی است؛ زیرا این نوشیدنیها ۳ برابر بیش از نوشیدنیهای عادی به سلامت دهان و دندان آسیب میزند.
همچنین در هنگام ورزش، ورزشکاران معمولا از طریق دهان نفس میکشند که باعث میشود، دهان خشکتر از حد عادی باشد؛ خشکی بیش از حد موجب افزایش احتمال عفونت دهان میشود.
بهتر است برای حل 2 مشکل فوق؛ ورزشکاران آب بیشتری بنوشند.
انتهای پیام/